Butasi

Elite Berry


Butași de afin cu tufă înaltă,de cea mai buna calitate, cu certificate de calitate,obținuți din plante selecționate dintre cele mai productive și sănătoase,sunt sănătoase și cu rădăcini bine dezvoltate,pregatite pentru a fi plantate.
Întrucât atunci când am plantat pentru prima dată am trecut prin momente dificile și am avut de-a face cu pepiniere care ne-au înșelat așteptările cu bună știință și știind cât timp,muncă și efort presupune înființarea unei plantații ,oricare ar fi dimensiunea ei, nu putem sa nu propunem clienților noștri decât cele mai bune plante însoțite de sfaturi de la specialiști cu experiență vastă reală ce poate fi verificată inclusiv prin vizite în plantații sau pepiniere.

Alegeți soiul în funcție de considerente economice ,desigur, dar nu uitați de tipul de sol,apa disponibilă și condițiile pedo-climatice ale zonei unde doriți să plantați.
Image

Prețul se stabilește în primul rând în funcție de vârsta plantei și de cantitatea comandată de butași. Pentru cantități mari prețurile sunt negociabile. Împreună cu butașii vă asigurăm consultanță pentru alegerea soiurilor ,plantării și îngrijirii plantelor după plantare.

Află mai multe informații despre cultura afinelor sau informații din lumea cultivatorilor.

Contactează-ne

0720 016 119